Advertise / Spotlight

STAAT UW WONING OF APPARTEMENT AL  TE LANG TE KOOP of TE HUUR!! 

BIJ ONS IS VERKOOP en VERHUUR EEN OPTIE.

VRC – Veth Realty & Consultancy B.V., is direct opzoek naar ongemeubileerde/gemeubileerde nette appartementen/woningen voor bedrijven, “Expats” en “locals” in Haarlem,  Amsterdam, Amstelveen, Heemstede, Aerdenhout, Bloemendaal, Overveen, Zandvoort, Hoofddorp, Vijfhuizen e.o.

Huur prijs tussen Euro 900, – en Euro 25.000,- incl. een voorschot voor gas, water en licht, TV/internet abonnement. Men moet zich op de adressen kunnen inschrijven.

Als u interesse heeft uw woning via ons aan te bieden op de Expat of lokale markt dan horen we het graag. Als u foto’s en een korte omschrijving heeft van de woning a.u.b. als bijlage meesturen.

VRC – Veth Realty & Consultancy B.V.

Phone        : + 31 23 542 87 63

E-mail        : info@vethrealty.nl

Web page : http://www.vethrealty.nl

MOUNTAIN BIKE HOLIDAYS MADRID ENDURO

BlackTown Trails purpose is pretty simple: to deliver happiness through the best experience on a MTB holidays. That´s why. …..We are Smile Creators.

Our philosophy of mountain biking is based on respect for nature, fun and friendship.​Located in the heart of Spain, we have good weather along the year allowing all season riding and a massive network of trails that will make your mountain bike holidays a unique experience.

Our team of guides is led by Iago Garay, Santa Cruz Bicycles Factory Rider and Rafa Molina, Specialized Bicycles Ambassador. Both are Enduro racers and professional riders that will take your riding to the next level.

Come to our trails, come join us!

http://www.blacktowntrails.com/

Mountain Bike Trails MadridPictureblacktown trails mountain bike teamIago garay enduro  Madrid blacktown trails mountain bike team

40 JAAR SPECIALIST OVER DE VLOER

http://www.dubotapijt.nl

Kussendeal.nl, de specialist in maatwerk kussens!

Kussendeal.nl speelt in op de vraag naar maatwerk in kussens voor binnen- en buitengebruik. Hiervoor werken wij uitsluitend met de beste materialen die duurzaam en weerbestendig zijn voor een langdurig plezier. Door middel van onze module maken wij het bestellen van op maat gemaakte kussens kinderspel. Jouw kussens worden gefabriceerd in Nederland in onze eigen fabriek. Het concept is nieuw, maar inmiddels bestaan wij al 19 jaar. Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van maatwerk op gebied van stofferingen. Denk hierbij aan het herstofferen van o.a. boten, caravans en oldtimers. Maar voor een complete beachclub of restaurantinrichting draaien wij onze hand niet om!

Hoe werkt het?

Om jouw eigen kussens te ontwerpen is het van belang dat je de juiste maten weet. Wij kunnen ons voorstellen dat je graag wilt weten hoe je dat het beste kan opmeten. Nadat je de maatvoeringen bij de hand heeft kun je gaan starten met ontwerpen. Dit kun je hier  doen of via de startbutton op de homepage. Doorloop het stappenplan en binnen 2 weken wordt jouw bestelling thuis afgeleverd. Succes!

http://www.kussendeal.nl/

Wellness Bosch beusichem

Sporten en Fitness in Beusichem

http://www.jandequba.com/wie-is-jan

Een langdurige multiculturele uitwisseling, het zoeken en selecteren van bijzondere kunstwerken of speciale technieken, heeft ertoe geleid dat wij vandaag de dag met meer dan 50 kunstenaars en ambachtslieden uit Zuid Amerika samenwerken die aan de eisen van JandeQuba tegemoet komen. JandeQuba heeft een breed scala aan kwalitatieve producten en uitzonderlijke voorwerpen die zowel voor particulieren als voor het bedrijfsleven bestemd zijn. Het gaat hier om zowel functionele als decoratieve producten.

Send to Friend

Email Agent